Babylon by TELUS

Downtown Vancouver & Victoria, BC, Canada

These Babylon by TELUS clinics are a fresh and welcoming new approach to a doctor visit.  A blend of warm woods, white graphic modern tiles, and sparkling transitional pendants create an inviting feature upon a client’s arrival into the clinic.  The flanking reception waiting area is softened with a gorgeous, biophilic wall of mixed green mosses anchored by warm gray wainscoting below.  Key brand colours are used sparingly and strategically to create strong brand recognition without overwhelming the guest with bold colours.  The overall result is a modern, fresh, and pleasantly inviting space that soothes the mind as one waits for their appointment. 

Robson Street, Vancouver, BC

Photography By: Francis Lai Photography

Victoria, BC

Photography By: Concept Photography